OLUTMAAILMA

Italialaisen ruoan lisäksi intohimonamme ovat oluet. Oluita on valikoimassamme aina vähintään 100 sekä hanassa että pullossa. 20 hanan valikoimasta 12 tuotetta ovat vakiona listalla ja 8 tuotetta vaihtuvia. Pullovalikoima taas vaihtelee n. 80-120 oluen välillä.

 

Sori Brewing tekee Signor Smithiin omat oluet ja tyylit ovat saksalaistyylinen Lager, saksalaistyylinen vehnäolut, kevyt Session IPA ja vahvempi West Coast IPA. Sorin maahantuonnin kautta saamme kiinnostavia erikoisuuksia, joita ei ole yleensä saatavilla muualla Suomessa.

 

Lisäksi valikoimastamme löytyy maistelulaudat eli beer flightit, millä pääset maistamaan useampaa valikoimamme olutta kerralla. Myynnissä on 2-3 erilaista maistelulautaa. Tervetuloa oluelle vaikka junaa odotellessa tai ihan ajan kanssa!

Signor Smithistä saa myös viinejä! Valikoimassamme on puna- ja valkoviinien lisäksi kattaus rosé- ja kuohuviinejä sekä jälkiruokaviinejä.

Meiltä saa myös ostettu oluita mukaan. 

Ota yhteyttä:

email: signor@signorsmith.fi

puh: +358400243008

Signor Smith / Mall of Tripla
Veturitie 11 A-4066
00520 Helsinki

Pasilan juna-asemalla 1. & 2. laiturin kohdalla.

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif

Etsitkö cateringia tai tapahtumatuotantoa suurempiin yritystilaisuuksiin? Soupster Catering sekä Soupster Events palvelevat pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa.

Etsitkö luovaa työtilaa? Tutustu Vallilan Konepajan Wonderland Workiin. Coworking-tiloja, luovia neukkareita, ravintola ja tapahtumia!